Γλυκιά, πανέμορφη, με αγγελικό πρόσωπο,όμορφα μάτια, γοητευτικό χαμόγελο,Απολλώνιο σώμα, έξυπνη, πνευματώδης και με χιούμορ...δεν ψάχνω κάτι, απλά μ΄αρέσει να λέω την αλήθεια...!!!

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ένας κομπλεξικός/ια....

Ένας κομπλεξικός/ια....

ΕΣΕΝΑ που σε θεωρεί «ανώτερο» σε γλείφει. Σου το παίζει φίλος. Κολλητάρι. Κι όταν είσαι μαζί του γενναιόδωρος, λαρτζ και του φέρεσαι καλά, λυσσάει, υποφέρει περισσότερο.



Που εκείνος δεν μπορεί, δεν διαθέτει το ψυχικό πλεόνασμα να 'ναι έτσι. Αλίμονό σου αν τον ευεργετήσεις! Δεν υπάρχει μεγαλύτερη προσβολή απ' αυτό, κάτι πιο... υποτιμητικό. Θα στη φυλάει χρόνια ολόκληρα κι όταν βρει την ευκαιρία, άμα σκοντάψεις, θα καταλάβεις τι φίδι κολοβό έθρεψες στον κόρφο σου. Θα σε δαγκώσει. Για να ξεράσει όλο το δηλητήριο που 'χει μέσα του.

ΕΚΕΙ που προδίδεται ο κομπλεξικός στις παρέες είναι όταν διαμαρτύρεται πως τον αδικούν. Ο εργοδότης, ο προϊστάμενός του,ο φίλος, ο συγγενής, το γαμημένο το... σύστημα. Οσοι δεν αναγνωρίζουν το ταλέντο και τις ικανότητές του. Επειδή εκείνος είναι ηθικός και ασυμβίβαστος. Ο πλέον γλείφτης, αμοραλιστής, βρωμιάρης και σιχαμερός...

ΠΡΟΔΙΔΕΤΑΙ ο κομπλεξικός γιατί δεν έχει καλή λέξη να πει για κανέναν. Αυτόν που γλείφει στη διπλανή παρέα τον θάβει. Και τούμπαλιν. Αποκαλύπτεται απ' το πόσο κακιασμένος είναι. Ολοι είναι καταφερτζήδες, ευνοούμενοι, λαμόγια, πουλημένοι, προσκυνημένοι, ενώ εκείνος ιδεολόγος, επαναστάτης και ηθικός...

2 σχόλια :

  1. Koμπλεξικοί φιλενάδα είναι για μένα επίσης όσοι σου κολλάνε ταμπέλες και σε κρίνουν όχι για το χαρακτήρα σου,αλλά βάση των κολλημάτων που έχουν μέσα στο στενόμυαλο κεφάλι τους...!!!φιλούρες:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

:) :) :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...